Fullbusiness - novootvorena burza rada

Bez autora
May 22 2011

Nove tehnologije otvaraju nove načine zapošljavanja i brže od Zavoda za zapošljavanje dovode do kontakta između tražitelja posla i poslodavca! Za elementarno informatički pismene, preko web-adrese www.fullbusiness.com moguće je pronaći posao u jednoj od, za sada, 1665 tvrtki koje su registrirani korisnici ove platforme u vlasništvu Herus Grupe iz Splita. Za pristup njihovoj platformi Fullbusiness potrebno je da se posjetitelj registrira, što je besplatno, i time si omogućava izravnu komunikaciju sa svim tvrtkama, odnosno odgovornim osobama u tim tvrtkama. Između do sada registriranih 1665 tvrtki, koje su uglavnom srednji i manji poduzetnici, nezaposleni apliciraju za posao u tvrtkama kojima su potrebne njihove kvalifikacije.

Fullbusiness - novootvorena burza radaNove tehnologije otvaraju nove načine zapošljavanja i brže od Zavoda za zapošljavanje dovode do kontakta između tražitelja posla i poslodavca!

Za elementarno informatički pismene, preko web-adrese www.fullbusiness.com moguće je pronaći posao u jednoj od, za sada, 1665 tvrtki koje su registrirani korisnici ove platforme u vlasništvu Herus Grupe iz Splita.

Predsjednik Uprave Herus Grupe Tomislav Bajić prezentirao nam je projekt zapošljavanja na kojemu je radio protekle dvije godine sa skupinom informatičara i ekonomista, a koji registriranim korisnicima platforme Fullbusiness omogućava izravnu komunikaciju s predstavnicima svih do sada registriranih tvrtki. Na izravan upit kako nezaposleni Hrvat može pronaći posao preko Herus Grupe, Bajić odgovara:

− Za pristup našoj platformi Fullbusiness potrebno je da se posjetitelj registrira, što je besplatno, i time si omogućava izravnu komunikaciju sa svim tvrtkama, odnosno odgovornim osobama u tim tvrtkama. Između do sada registriranih 1665 tvrtki, koje su uglavnom srednji i manji poduzetnici, nezaposleni apliciraju za posao u tvrtkama kojima su potrebne njihove kvalifikacije.

Sve ove tvrtke pomno su prezentirane na našoj platformi i potencijalni zaposlenik može dobiti dovoljno informacija o njima. Naša je platforma idealan medij koji omogućava tražitelju posla da se izravno ponudi poslodavcima, da sam kreira svoje prednosti i ponudi ih na tržište. Prednost je ovog projekta i to što tražitelj posla klikom miša na jednome mjestu dobiva informaciju o brojnim tvrtkama za koje do sada nije imao informaciju i da postoje.

Bajić u ovom projektu apostrofira prednost međusobne komunikacije između tvrtki registriranih na Fullbusinessu, “što im omogućava izravnu komunikaciju sklapanja poslova” i niz drugih mogućnosti. Na pitanje koliko očekuje povećanje zaposlenosti u RH zahvaljujući ovom projektu, Bajić veli:

− Kad bi svaka od ovih kod nas prezentiranih tvrtki zaposlila po jednog čovjeka, to bi već bilo 1665 ljudi. Trenutačno na našoj oglasnoj platformi poslodavci traže 50 ljudi, a koliko nezaposlenih traži posao, takav podatak nemamo jer komuniciraju izravno s tvrtkama. Iako do sada javnost nismo preko medija upoznali s našim projektom, već imamo oko tri tisuće posjetitelja naše web-stranice dnevno.

Bajić također najavljuje da će u perspektivi pokrenuti i televiziju na kojoj će prezentirati privredne subjekte, ističući da se već snimaju prilozi o tvrtkama koje zapošljavaju i po sto ljudi, a u javnosti se malo zna o njihovu poslovanju i njihovim prednostima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik